top of page
Image by Dhiva Krishna

Uw auto verkopen via ons

Wij verlenen meer diensten dan alleen het importeren van auto's. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw auto te laten verkopen door ons als bemiddelaar. Niet voor niets doen wekelijks tientallen klanten een beroep op onze deskundige hulp bij het verkopen van een auto en met succes.

Arezzo Cars bemiddelt in dit geval in de verkoop van uw auto. Krijgt u te weinig voor uw inruil auto? Of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Wij kunnen u een passende oplossing bieden en zorgen er met onze kennis en ervaring voor dat uw auto snel wordt verkocht.

​​

Wij plaatsen dan de auto als te koop bij ons in het prive aanbod/platform. We maken hiervoor een mooie fotoreportage, met goede tekst- en uitleg over uw auto en adverteren hem op meer dan tien autosites binnen Nederland en Europa. Dit is allemaal gratis !! 

2

Wij doen het werk

Moment dat de auto geplaatst word begint het! Zodra het eerste bod binnen komt word u op de hoogte gehouden. In de tussen-tijd blijft u rijden in uw auto. Als u akkoord gaat met het bod dan brengt u pas uw auto en alle bijhorende papieren. Dit bod staat vast en er gaat niks meer vanaf geen commisie, fee of vergoedingen. Wij hebben dit namelijk al doorberekend bij de potentiele koper. 

 

Wij betalen u dan direct uit per bank, ook de vrijwaring doen wij dat is een extra services die we u willen bieden. Mocht het bod binnen komen waar u niet mee akkoord gaat. Bent u ons niks verschuldigd dit alles is geheel vrijblijvend en gratis.

3

Uw voordelen

 1. Zorgeloos & veilige verkoop zonder risico's

 2. Volledig gratis service.

 3. Fotoreportage.

 4. Uw rijd in de tussen-tijd door in uw eigen auto.

 5. Geen vreemde mensen aan uw deur.

 6. GEEN opstartkosten / servicekosten.

 7. U betaald geen commisie en/of fee aan ons.

 8. *Uw auto RDW afmelden is mogelijk.

Overige punten op een rij:

 • Adverteren NL en EU dit betekent meer bereik voor uw auto.

 • Nieuw APK en Technische inspectie (In samenspraak)

 • Overige wensen en werkzaamheden aan het voertuig (In samenspraak)

Kees winter: Ik had een klassieke auto op marktplace gezet (Facebook) ik werd benaderd door Arezzo cars, met de mededeling dat ze deze auto wellicht goed voor me konden verkopen, (binnen korte tijd) ik ben even met de auto langsgeweest, vriendelijk ontvangen, er werden meteen mooie fotos van de auto gemaakt.en jawel 5 dagen later mocht ik de auto komen inleveren, en was het bod gehaald :) netjes meteen de vrijwaring, en geld overdracht geregeld via de bank, ik zou iedereen aanraden om voor dit bedrijf te kiezen.

bottom of page