Consignatie verkoop

Arezzo Cars biedt u de mogelijkheid uw auto in de vorm van consignatie te verkopen. Arezzo Cars bemiddelt in dit geval in de verkoop van uw auto. Krijgt u te weinig voor uw inruil auto? Of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Wij kunnen u een passende oplossing bieden en zorgen er met onze kennis en ervaring voor dat uw auto snel wordt verkocht. 

 

Het verkopen van een auto brengt veel handelingen met zich mee en is niet altijd even gemakkelijk. Door de jarenlange ervaring in de automotive branche, een groot netwerk en de mogelijkheid tot het bieden van inruil, garantie en financiering op particuliere auto’s is Arezzo Cars prima in staat uw auto succesvol te verkopen.

 

Deze vorm van verkoop doen wij al meer 10 jaar naar tevredenheid van de klant.

Werkwijze

Als u uw auto bij Arezzo Cars in consignatie wilt plaatsen krijgt de auto een plaats in onze showroom verdeeld over twee vestigingen waar uw auto gezien wordt door vele potentiële klanten

 

Uiteraard wordt uw auto grondig schoongemaakt, gepoetst en krijgt een technische inspectie zodat de auto er perfect bij staat. Kleine reparaties kunnen eventueel in opdracht voor u worden uitgevoerd. Daarna wordt de auto professioneel gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes. Uw auto wordt vindbaar zijn op onderstaande websites:

autocenter

autoscout24

arezzo cars.nl

autowereld

gaspedaal

marktnet

marktplaats

mobiel500

mobile.de

nederlandmobiel

speurders

tweedehands.net

En vele internationale websites.

Daarnaast wordt de auto actief gepromoot op de social media Facebook en Instagram. In samenspraak met u zal er een verkoopprijs bepaald worden. Wij zullen u daarover adviseren op basis van een auto taxatie en verkennend marktonderzoek.

Uw voordelen

U blijft nog steeds eigenaar van uw auto tot dat deze is verkocht.

U bepaalt zelf de verkoop prijs en krijgt door ons advies.

U blijft anoniem, wij respecteren en garanderen uw privacy.

U hoeft er niet voor te zorgen dat u continu bereikbaar bent.

Geen gedoe met betaling, RDW overschrijving of proefrijden.

Geen tijd kwijt bent aan het verkopen!

Geen vreemde’ mensen’ aan de deur krijgt!

Thuis geen extra auto hoeft te parkeren.

Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een overeenkomst.

No Cure No Pay

Kosten

De kosten die wij in rekening brengen voor onze consignatie verkoop service zijn als volgt opgebouwd. Voor het in de verkoop zetten van uw auto voor een consignatie verkoop rekenen wij opstartkosten. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten:

  • Reinigen en poetsen (eenmalig €85,- indien noodzakelijk)

  • Technische inspectie (eenmalig €55,-)

  • Advertentiekosten (€35,- per maand)

  • Uitgebreide fotoreportage (eenmalig €60,-)

Wij werken met een vaste, vooraf besproken commissie (fee). U weet precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen achteraf te staan. 

De opstartkosten en de commissie worden pas na verkoop van uw auto in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag.

 

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

rdw-logo.jpg
VWE-Automotive.png
autotrust.png

© 2019 ALL RIGHTS RESERVED  AREZZOCARS.NL